fbpx

Kiillotus ja vahaus nopeaan keväthoitoon

Vahat nopeaan keväthoitoon

Helpotusta vahaukseen

Markkinoille on tullut runsaasti vahausta helpottavia tuotteita viime vuosina. Erilaiset nopeutetut ratkaisut voivat olla varteenotettavia vaihtoehtoja keväthuollossa, erityisesti jos venettä on hoitanut säännöllisesti ja se on verraten hyvässä kunnossa.

Tavanomaisia tällaisia tuotteita ovat erilaiset pikavahat ja yhden käsittelykerran yhdistelmätuotteet. Ne voivat soveltua mainiosti erityisesti pienemmille veneille tai isommissa paikallisesti.

Pikavahat ja yhdistelmätuotteet

Puhdistava vaha on mainio tuote, jossa yhdistyy puhdistus ja vahaus. Meguiars’in puhdistava venevaha Marine Cleaner Wax One Step syväpuhdistaa, kiillottaa ja suojaa yhdellä käsittelykerralla. Se poistaa turvallisesti kevyitä hapettumia, tahroja ja pieniä naarmuja. Se ei sisällä hiontarakeita, vaan sen teho perustuu kemialliseen puhdistukseen. Puhdistava vaha kiillottaa, kirkastaa ja hoitaa sekä antaa pitkäkestoisen suojan yhdellä työvaiheella. Vaha on hyvä suoja suolalle, korroosiolle sekä UV-säteilylle. Tuote sopii lasikuidulle ja lujitemuoville.

Puhdistava venevaha Marine Cleaner Wax One Step #50
Puhdistava venevaha Marine Cleaner Wax One Step

Meguiar’silta löytyy myös monikäyttöinen puhdistava ja suojaava hybridivaha Meguiar’s 3-in-1 Wax, joka puhdistaa, kiillottaa ja suojaa pinnan pitkäkestoisesti yhdellä työvaiheella. Tämän nestemäisen vahan sisältävät ainutlaatuiset hioma-aineet poistavat pyörteet, pienet naarmut ja himmentymät helposti. Tuotteen sisältämät täyteläiset kiillotusöljyt antavat pinnalle syvyyttä, kiiltoa sekä runsaasti värikylläisyyttä. Tuote sisältää myös synteettisesti vahvistettua Carnauba-vahaa, mikä tarjoaa hyvin kestävän suojan.

Meguiar's 3-in-1 Wax
Meguiar’s 3-in-1 Wax

Pikavaha Marine Quick Wax Clean & Protectant on sumuta ja pyyhi -tuote nopeaan ja helppoon veneen hoitoon. Tuote puhdistaa hellävaraisesti, antaa syvän kiillon, suojaa UV-vaurioilta sekä jättää pintaan suojaavan Carnauba-vahan. Vahalla poistat kevyttä likaa ja vesijälkiä. Tuote sopii lasikuidulle, gelcoatille, lujitemuoville, maalatulle alumiinille, rosterille sekä muille ei-huokoisille pinnoille. Tätä pikavahaa voidaan käyttää sekä kuivalle että märälle pinnalle. Se sopii mainiosti myös veneen kannelle, sillä se ei ole liukas.

Pikavaha Marine Quick Wax Clean & Protectant
Pikavaha Marine Quick Wax Clean & Protectant

Valmis hoitosetti

Vahojen runsas määrä saattaa mietityttää ja omalle veneelle sopivan tuotteen löytyminen voi tuntua haastavalta. Yhtenä vaihtoehtona on myös valmiiksi mietitty ratkaisu: kolmen tuotteen hoitosetti. Meguiar’s Marine Fiberglass Restoration System on valmis 3-vaiheinen veneenhoitosetti, joka sisältää tarvittavat tuotteet pintojen kiillotuksesta vahaukseen. Meguiar’s Marine Fiberglass Restoration System on kehitetty poistamaan veneen pinnan epäpuhtaudet ja naarmut, kiillottamaan ja suojaamaan pinta sekä saamaan se näyttämään hienolta.

Veneenhoitosetti Meguiar's Marine Fiberglass Restoration System
Veneenhoitosetti Meguiar’s Marine Fiberglass Restoration System

Levitys ja puhdistus

Kiillotusaineiden ja vahojen levitys voidaan tehdä käsin tai koneella. Työstämiseen soveltuu esimerkiksi levityssienet ja erilaiset laikat.

Vaahtomuovilaikka kiillotukseen

Vaahtomuovilaikka kiillotukseen
Vaahtomuovilaikka kiillotukseen

Mikrokuitukiillotuslaikka hiontaan

Vaahtomuovilaikka kiillotukseen
Mikrokuitukiillotuslaikka leikkaava

Vaahtomuovilaikka viimeistelyyn

Vaahtomuovilaikka viimeistelyyn
Vaahtomuovilaikka viimeistelyyn

Mikrokuitukiillotuslaikka viimeistelyyn

Mikrokuitukiillotuslaikka viimeistelyyn
Mikrokuitukiillotuslaikka viimeistelyyn

Laikka kannattaa puhdistaa usein työskentelyn aikana. Puhdistamisessa toimii hyvin Laikan puhdistusharja.

Laikan puhdistusharja
Laikan puhdistusharja
 

Katso laikan puhdistusharjan lyhyt esittely:

Vahan levityssieni

Meguair's vahan levityssieni
Meguiar’s vahan levityssieni

Tavallinen puuvillarätti tukkeutuu helposti, joten ylimääräisen pyyhkimiseen kannattaa käyttää mikrokuituliinaa Macserien Mikrokuituliina Pro. Mikrokuituliinalla pyyhkiminen on myös hieman kevyempää. 

Laadukas Macserien Mikrokuituliina Pro, neljä eri väriä
Laadukas Macserien Mikrokuituliina Pro, neljä eri väriä

 

Katso kaikki tuotteet Kiillotus- ja puhdistusvälineet

Katso kaikki tuotteet Vahat ja kiillotusaineet

Tutustu myös muihin tuotteisiin osastolla: Kemikaalit ja hoito

Verkkokaupan Etusivulle

VH-Tarvike myy laadukkaita venehuoltotarvikkeita edullisesti!

Tilaa uutiskirje!

Saat ensimmäisten joukossa tiedon uusista tuotteista ja ajankohtaisista tarjouksista!

Voit perua kirjeen milloin vain
kirjeessä olevasta linkistä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *