fbpx

Kiillotuskoneella kiiltoa kylkiin!

Kiillotuskoneella kiiltoa kylkiin!

Keväällä kuntoon

Kiillotus ja vahaus on tärkeä osa veneen keväthuoltoa. Kiillottaminen ja vahaaminen suojaa venettä vaativilta säänvaihteluilta ja auringon UV-säteilyltä. Kiillotus ja vahaus myös auttaa huomattavasti veneen ulkonäön ylläpidossa.  Kauden startatessa tavoitteena on, että veneet kiiltävät puhtaina, pinnat hylkivät likaa ja liukkaat kyljet helpottavat puhtaanapitoa koko veneilykauden ajan. 

Kiillotus ja vahaus vaatii aikaa ja vaivaa, mutta oikeilla välineillä työ sujuu tuloksellisesti ja joutuisasti. Parhaimman tuloksen saamiseksi kannattaa valita tarkoitukseen soveltuva laite. Koneellinen kiillotus poistaa tehokkaasti epäpuhtaudet, naarmut ja muut jäljet sekä palauttaa pinnan luonnollisen kiillon. Hyvällä kiillotuskoneella ja oikealla tekniikalla on mahdollista aikaansaada todella merkittävä muutos veneen ulkonäössä.

RUPES LHR MARK III

Erinomaisella suorituskyvyllä varustettu Rupes LHR MARK III epäkeskokiillotuskone on täydellinen valinta veneen kiillotukseen. Kone on suunniteltu suurille pinnoille, joten se sopii erinomaisesti veneen naarmujen poistoon ja kiillotukseen. Konetta on myös erittäin helppo käyttää.

Rupesin koneet ovat tunnettuja laadusta, hyvästä käyttömukavuudesta, käsiteltävyydestä, kestävyydestä ja nopeudesta. Rupes LHR Mark III on uudistettu, hieman edeltäjäänsä tehokkaampi malli, jossa moottorista saadaan entistä enemmän irti nykyteknologian avulla. Lisäksi siinä on korkealaatuisempi epäkeskoliike. Myös muotoiluun ja ergonomiaan on kiinnitetty huomiota.

Uudessa mallissa koneen runkoa on vahvistettu ja muokattu edeltäjästään, joten koneen sisukset ovat entistä paremmin suojattu. Kone on myös paremmin tasapainotettu ja se tärisee vähemmän kuin aiempi versio, mikä tekee koneella työstöstä vieläkin miellyttävämpää. 

Kone on varustettu elektronisella vakionopeudensäätimellä, joka varmistaa kierrosluvun säilymisen kuormituksesta riippumatta. Kiillotuskoneen uusi 3-portainen liipaisin mahdollistaa tehonsäädön. Kierrosten säätö onnistuu siten vaivattomasti kolmessa portaassa (esim. 1000-2000-3000 rpm) työskentelyn aikana. Nopeudensäädin on sekä käytännöllinen että helppokäyttöinen. Kiillotuslaitteen nopeutta voidaan säätää myös käytön aikana, jolloin vältetään kiillotustyöskentelyn keskeytykset.

Kädensijoihin ja liipaisimeen on lisätty kumiset otepinnat parantamaan otetta. Tehonsäätörulla on suurempi, joten kierrosten säätely on entistä helpompaa. Lisäksi koneen päälle on tehty kaksi kumista suojaa, joiden ansiosta koneen voi laskea maahan tai pöytätasolle niin, että kone ei enää kallistu nojaamaan kiillotuslaikkaan. Koneen voi myös huoletta laskea väärinpäin esim. lattialle naarmuttamatta konetta.

Kaksi suositeltavaa mallia

Rupes LHR MARK III -kiillotuskoneesta on kaksi varteenotettavaa vaihtoehtoa veneen kiillotukseen. Isommassa 21 mm epäkeskoliikkeellä varustetussa mallissa on isoille pinnoille tarpeeksi laaja epäkeskoliike, suurempi kuin monissa muissa epäkeskokoneissa. Laaja epäkeskoliike yhdistettynä isokokoiseen tallaan ja laikkaan tekevät työskentelystä todella joutuisaa ja tehokasta ja isonkin veneen työstö nopeutuu. Pienempi 15 mm epäkeskoliikkeen kiillotuskone on hieman ketterämpi ja sirompi, jolloin sillä pääsee hyvin käsiksi myös ahtaampiin paikkoihin ja kaareville pinnoille.

Rupes LHR MARK III on täydellisesti tasapainotettu kiillotuskone, jota on miellyttävä käyttää ja helppo käsitellä. Koneesta ei juurikaan aiheudu tärinää ja se on lisäksi käyntiääneltään hiljainen. Tämä kiillotuskone on sinulle, joka haluat erinomaisesti venekäyttöön soveltuvan kiillotuskoneen, jonka avulla työ sujuu entistä tehokkaammin ja ergonomisemmin.

Ominaisuudet:

  • Teho: 500W
  • Epäkeskoliike: 15 mm / 21 mm
  • Nopeus: 3000- 5200 rpm / 3000-4500 rpm
  • Tallan kierre: M8
  • Tallan koko: 125 mm /150 mm
  • Liitosjohdon pituus: 9 m
  • Paino: 2,6 kg / 2,7 kg
  • Takuu: 12 kk

 

Tutustu tuotteisiin:

RUPES BigFoot 15 Mark III kiillotuskone

RUPES BigFoot 21 Mark III kiillotuskone

Rupes Bigfoot

Muut tarvittavat välineet

VH-Tarvikkeelta löytyy myös muuta kiillotuksessa ja vahauksessa tarpeellista:
 

Laikat

 

Vahat ja kiillotusaineet

 

Puhdistusaineet

 

Mikrokuituliinat, vahan levityssienet. laikan puhdistusharjat

 
Katso kaikki tuotteet Kiillotus- ja puhdistusvälineet
 
Katso kaikki tuotteet Vahat ja kiillotusaineet
 
Katso kaikki tuotteet: Puhdistusaineet
 

Verkkokaupan Etusivulle

VH-Tarvike myy laadukkaita venehuoltotarvikkeita edullisesti!

Tilaa uutiskirje!

Saat ensimmäisten joukossa tiedon uusista tuotteista ja ajankohtaisista tarjouksista!

Voit perua kirjeen milloin vain
kirjeessä olevasta linkistä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *