fbpx

Liikkuvaa huoltoa – yhdistämme käyntejä

Vältä kevätruuhka ja huollata talvella

Veneiden huoltotöitä kannattaa teettää ennen veneilykauden alkua. Huollamme paikan päällä ja meille voi tuoda tai lähettää huollettavia osia mistä päin Suomea tahansa.

Yhdistämme huoltoja ja toimituksia 

Liikumme talvikaudella huoltotöissä eteläisessä Suomessa pääkaupunkiseudun lisäksi mm. Naantalissa, Turussa, Porvoossa, Loviisassa, Sipoossa ja Lahdessa. Teemme huoltoreissuja sekä arkena että viikonloppuisin. 

Mielellämme yhdistämme useiden veneiden huoltoja ja muita käyntejä veneillä samalla alueella, jolloin matkakustannuksia voidaan jakaa. Myös huoltojen arviointikäynnit onnistuvat muihin huoltokäynteihin yhdistettynä.

Voimme noutaa osia huoltoon ja toimittaa tavaroita matkan varrella liikkuessamme huoltoreissuilla. Näin voit välttyä lähetyskustannuksilta. Tyypillisimpiä noutoja ovat suuttimet ja pumput ja toimituksia tilatut öljyt, huolletut osat sekä suodattimet ja muut huoltotarvikkeet. 

Tavanomaisimpia talven huoltoja

Talvella tehtäviä huolto- ja korjaustöitämme ovat tyypillisimmin suuttimien, pumppujen ja turbojen huollot, öljynlauhduttimen, välijäähdyttimen ja jäähdytysjärjestelmän kiertovesipumpun huollot, vetolaitteiden huollot ja erilaiset korjaustyöt sekä koneremontit.

Paikan päällä yleisin huoltotyömme talvella on moottorien kausihuolto. Lisäksi muita tavanomaisia huoltotöitä ovat venesähkötyöt ja -laiteasennukset mm. sähköjärjestelmän parannustyöt, hallintalaitteiden asennukset ja mittareiden ja anturien asennukset ja korjaukset sekä akkujen asennustyöt.

Myös esimerkiksi paljekumien vaihdot, läpivientien vaihdot, polttoainetankkien tyhjennykset ja puhdistukset sekä dieselbakteerin ennaltaehkäisy ovat tavallisia venekauden ulkopuolella tehtäviä huoltoja.

Ota yhteyttä ja kysy olemmeko tulossa alueellesi tai tilaa yhden tai useamman veneen huoltokäynti. 
asiakaspalvelu@vh-tarvike.fi

Erilaisia veneiden huoltotöitä kannattaa teettää talvella ennen kevätkiireitä. Lue lisää palveluistamme: Palvelut

Verkkokaupan Etusivulle

VH-Tarvike myy laadukkaita venehuoltotarvikkeita edullisesti!

Tilaa uutiskirje!

Saat ensimmäisten joukossa tiedon uusista tuotteista ja ajankohtaisista tarjouksista!

Voit perua kirjeen milloin vain
kirjeessä olevasta linkistä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *