fbpx

Nopea toimitus – myös noutomahdollisuus Helsingissä

Pyrimme lähettämään tilaamasi tuotteet mahdollisimman nopeasti. Lähetämme tilauksia joka arkipäivä. Yleisimmät toimitusaikamme ovat tilauksesta ja toimitustavasta riippuen 1-3 päivää. Postin kulkuun emme valitettavasti voi vaikuttaa.

Haluamme omalta osaltamme edistää kestävää kehitystä ja olemme mm. päättäneet minimoida pakkausmateriaalien käytön sekä uusiokäyttää pakkauksia mahdollisimman tehokkaasti. Tuotteiden pakkauksessa pyrimme hyödyntämään kierrätysmateriaaleja.

Toimitamme tilauksesi jollakin käytössä olevalla verkkokaupassamme mainitulla toimitustavalla, jonka valitset tilauksesi yhteydessä. Kunkin toimitustavan yhteydestä näet sen hinnan. Tilauskohtaisesti saatavilla olevat toimitustavat näytetään automaattisesti ostoskorissa ja myös hinnat lasketaan automaattisesti.

Tilauksesi on noudettavissa valitsemastasi noutopisteestä. Lähetämme myös seurantakoodin lähetyksen seurantaa varten. Paketin etenemistä kannattaa seurata seurantakoodin avulla, jotta ennalta arvaamattomista lähetyksen ongelmista voi ilmoittaa ja pysyy itsekin ajan tasalla tilauksensa kulusta.

Tarjoamme myös oston noutomahdollisuuden. Halutessasi voit valita noudon ostoa tehdessäsi, jolloin voit hakea ostoksesi toimituskuluitta Lehtisaaresta Helsingistä. Nouto onnistuu vain sovittuina aikoina, noutoajat ilmoitetaan tilausta tehdessäsi. Valitessasi noudon, otathan erikseen yhteyttä aina ennen noutoa noutoajankohdan varmistamiseksi ja täsmentämiseksi. Voit myös kysyä mahdollisuudesta noutaa tilauksesi muuna ajankohtana.

Halutessasi lisätietoja toimitus- ja maksutavoista tai erikoiskuljetuksen, ota yhteys asiakaspalveluun sähköpostilla asiakaspalvelu(@)vh-tarvike.fi tai puhelimitse 045 696 6500.

asiakaspalvelu (@) vh-tarvike.fi

Tilaa uutiskirje!

Saat ensimmäisten joukossa tiedon uusista tuotteista ja ajankohtaisista tarjouksista!

Voit perua kirjeen milloin vain
kirjeessä olevasta linkistä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *