fbpx

Pidä huolta veneen turvallisuudesta

Pidä huolta veneen turvallisuudesta

Varoittimilla turvallisuutta!

Veneellä on monta riskin paikkaa, joista voi tulla vakavia seurauksia. Tulipaloriski on veneellä todellinen. Vaaratilanteita kannattaa ennakoida laittamalla veneeseen asianmukaiset varoittimet. Veneellä paloturvallisuutta lisäävät tärkeimmät varoittimet ovat savu-, häkä- ja kaasuvaroitin. Varoittimet antavat hädän hetkellä tärkeää lisäaikaa reagoimiseen.
 
Veneellä tulipalo voi syttyä monesta syystä. Tavanomaisimpia syitä ovat polttoaine- ja öljyvuodot, sähköviat moottorialueella tai virtakaapeleissa ja johdinsarjoissa, akkujen vauriot, moottoriviat, maasähkön vialliset liitännät tai kytkennät sekä kaasuvuodot.
 

Optinen 10-vuotinen palovaroitin

Optinen 10-vuotinen palovaroitin sopii erinomaisesti veneelle. Sen sisäänrakennettu litiumparisto kestää koko luvatun 10 vuoden käyttöiän ajan eikä pariston vaihtamisesta tarvitse kantaa huolta. 
Optinen 10-vuotinen palovaroitin
Optinen 10-vuotinen palovaroitin
 

Yhdistetty häkä- ja palovaroitin

Veneessä kätevä on myös optinen palo- ja häkävaroitin yhtenä tuotteena. Varoitin tunnistaa sekä savun että hiilimonoksidin (häkä). Yhdistelmän ansiosta yksi asennus ja paristonvaihto riittää.
 

 

Kaasuvaroitin 12V + 230V

Kaasuvaroitin on tarpeellinen turvatekijä veneissä, joissa on kaasuliesi tai -lämmitys. Housegardin kaasuvaroitin voidaan kytkeä helposti suoraan 12V tai adapterilla 230V. Varoitin voidaan releen avulla yhdistää myös ulkopuoliseen sireeniin tai murtohälyttimeen. 
 

 

BlazeCut automaattinen palonsammutusjärjestelmä

Palon sattuessa tehokkaan sammutusjärjestelmän avulla palo saadaan taltutettua pikaisesti. BlazeCutin automaattinen sammutusjärjestelmä on nykyaikainen, yksinkertainen ja kustannustehokas tapa suojata sekä moottori- että purjeveneitä. BlazeCut automaattinen sammutusjärjestelmä on selkeästi edullisempi ratkaisu kuin perinteiset veneillä käytettävät pullosammutusjärjestelmät ja se on helppo ja nopea asentaa. Automaattisen sammutusjärjestelmän käyttö yleensä myös alentaa venevakuutuksen hintaa! 
 
BlazeCut automaattinen palonsammutusjärjestelmä
BlazeCut automaattinen palonsammutusjärjestelmä
BlazeCut automaattinen palonsammutusjärjestelmä painekytkimellä
BlazeCut automaattinen palonsammutusjärjestelmä painekytkimellä
 
 
Katso tuotteen lyhyt esittely:
 
 
 
 

Tutustu tuotteisiin osastolla: Veneturvallisuus

Verkkokaupan Etusivulle

VH-Tarvike myy laadukkaita venehuoltotarvikkeita edullisesti!

Tilaa uutiskirje!

Saat ensimmäisten joukossa tiedon uusista tuotteista ja ajankohtaisista tarjouksista!

Voit perua kirjeen milloin vain
kirjeessä olevasta linkistä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *