fbpx

Polttoainepumppu – myydyin tuote

Polttoainepumppu Valeo
 

Polttoainepumppu on mekaanisesti yksinkertainen polttoainejärjestelmän tärkeä osa. Tänä kesänä näiden pumppujen kysyntä on ollut yllättävän suurta. Onneksi voimme vastata kysyntään, sillä meiltä saat laadukkaat Valeon polttoainepumput.
Veneilijöillä on tänä kesänä ilmennyt huomattavan paljon vikoja polttoainepumpuissa. Syynä voi olla kuluminen tai käytössä olevien pumppujen rakenteelliset haasteet. Polttoainepumpun hajoamisen lähestymistä ei välttämättä huomaa, ongelmaa kun ei näe päältäpäin. Haastavaa onkin, että polttoainepumppu voi hajota varoittamatta, se vain laukeaa kertalennosta. Sitten onkin reissun päällä mietinnän paikka, kun matka katkeaa.
 

Olisiko vika polttoaineensyötössä?

Pumpun hajoamisen läheneminen voi kuitenkin oireilla. Merkkejä polttoainepumpun lähestyvästä rikkoutumisesta ovat mm. se, että moottori ei ota täysiä kierroksia, tehot katoavat eikä vene pääse enää liukunopeuteen. Silloin kannattaa miettiä olisiko vika polttoainepumpussa. Saako kone polttoainetta? Erityisesti ennen kuin ryhtyy laajempaan moottoriremonttiin, kannattaa kokeilla auttaisiko pumpun vaihtaminen. Koko moottorin toimimattomuus voi paikallistua polttoainepumpun pettämiseen.
Polttoainepumppu Valeo
Alkuperäinen Valeo-polttoainepumppu
 
Kokemuksemme mukaan ongelmat tehojen uupumisessa paikallistuvat polttoainepumppuun erityisesti veneissä, joiden moottorin tyyppi on välillä AD 41B – KAD 42. Mikäli veneesi moottori kuuluu näihin, ongelmien ilmantuessa kannattaa ottaa harkintaan mahdollisuus ettei polttoainepumppu toimi normaalisti.
 
Tilanteen tekee haastavaksi se, että polttoainepumppu voi kestää vuosikymmenen tai se voi hajota vuodessa, parissa. Kestävyyteen vaikuttaa moni asia. Laadukas polttoainepumppu kestää eittämättä kauemmin kuin heikommista materiaaleista valmistettu pumppu. Kestävät valinnat lisäävät veneilyn huolettomuutta tässäkin asiassa.
 
Tilaa meiltä laadukas, kestävä Valeon polttoainepumppu!
 

Katso: Valeon polttoainepumppu

Katso kaikki tuotteet: Volvo Penta moottorien korjausosat

Tutustu myös muihin tuotteisiin osastolla: Moottorin osat

Verkkokaupan Etusivulle

 
 

Tilaa uutiskirje!

Saat ensimmäisten joukossa tiedon uusista tuotteista ja ajankohtaisista tarjouksista!

Voit perua kirjeen milloin vain
kirjeessä olevasta linkistä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *