fbpx

Sulakkeet veneilyolosuhteisiin

Sulakkeet veneilyolosuhteisiin
Vesitiiviys, pieni koko ja upotettavuus ovat keskeisiä tekijöitä, kun mietitään sulakkeita ja sulakerasioita veneelle. Haastavissa olosuhteissa sulakkeet kestävät kauemmin, kun tehdään oikeanlaisia valintoja.

VH-Tarvikkeen valikoimasta löytyy mm. laattasulakkeet, megasulakkeet, automaattisulakkeet ja sulakerasiat.
 
Laattasulakkeista LED-sulake on käytännöllinen. Se sopii niin monen sulakkeen sulaketauluihin kuin myös yhden sulakkeen pitimiin. Ledin integroinnin ansiosta sen ulkomitat vastaavat normaalia sulaketta. Sulake voidaan siten laittaa hyvin ahtaisiin ja matalakantisiin sulaketauluihin. Ledin takia palanut sulake erottuu jo kaukaa. Sulake on läpikuultava ja sen voi tarkistaa sivulta tai päältä. 
Laattasulake vihreä
 
Megasulakkeet toimivat hyvin isomman kulutuksen suojana tai pääsulakkeena. Valikoimasta löytyy megasulakkeita väliltä 40 – 500 Ampeeria.

Megasulake500A

Valikoimassa on myös sulake CF8 akkukengälle. Sulake sopii suoraan akkukenkään, erillistä sulakekoteloa ei tarvita. Sulaketta voidaan hyödyntää mm. rinnankytkettyjen akkujen suojaukseen oikosuluilta.
 
Sulake CF8
 
Automaattisulake on kätevä, koska sitä voidaan käyttää myös katkaisimena. Vipukytkin mahdollistaa käytettävän laitteen jännitteen katkaisemisen. Ylikuormituksesta johtuneen laukeamisen jälkeen se voidaan palauttaa.
Automaattisulake
 
Littelfusen suojakannellinen sulakerasia 12 laattasulakkeelle sopii veneessä pääsulaketauluksi. Megasulakkeille Littelfusen sulakepidin on näppärä ratkaisu. Suojakotelo tarjoaa vesitiiviin suojan sulakkeelle.
Sulakerasia laattasulake
Sulakepidin megasulakkeelle

Veneelle soveltuu hyvin myös KATin upotettavat sulakerasiat. Rasioissa on painettava kansi tiivisteellä. Vaihtoehdoissa on kokoja 2-8 sulakkeelle.
 
Sulakerasia 4 laattasulakkeelle
 
Tutustu valikoimaamme: Sulakkeet ja sulakerasiat

 

Tutustu myös muihin sähköasennustarvikkeisiin Sähkötekniikka

Verkkokaupan Etusivulle

 

Tilaa uutiskirje!

Saat ensimmäisten joukossa tiedon uusista tuotteista ja ajankohtaisista tarjouksista!

Voit perua kirjeen milloin vain
kirjeessä olevasta linkistä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *