fbpx

Suuttimet huoltoon talvella

Volvo Penta D4-300 suuttimet irrotettu

Talvi on erinomainen aika laittaa veneen suuttimet kuntoon

Suuttimet on hyvä tarkistuttaa ja tarvittaessa huollattaa aktiivisen veneilykauden ulkopuolella. Keväällä kauden alun lähestyessä huollossa on usein ruuhkaa ja mahdollisten varaosien saatavuudessa voi olla haasteita. Tarkistuksessa voi myös tulla esiin yllätyksiä ja tarvetta lisähuolloille ja korjaustöille. Talvella on paremmin aikaa ja tarkistukset, huollot ja korjaukset voidaan tehdä kiireettä. Aikaa on enemmän myös mahdollisten lisähuoltojen ja muiden korjaustöiden tekemiselle sekä vaikeammin saatavien korjausosien hankkimiseen. 
 
Korjattu suutin, kaikki sisäosat on vaihdettu uusiin
Kun vene on talvisäilytyksessä sisätiloissa esimerkiksi hallissa, suuttimet on helppo irrottaa oli sää mikä tahansa. Samaten takaisinasennus onnistuu vaivatta suojaisissa olosuhteissa testauksen ja mahdollisen huollon ja korjauksen jälkeen. 
 
Jos vene on talvisäilytyksessä ulkona, suuttimet voidaan yleensä ottaa helposti irti ja hoitaa kuntoon talven aikana. Takaisinasennus voidaan tehdä talven kuluessa tai kun kausi käynnistyy, tilanteesta ja olosuhteista riippuen. Mikäli veneessä on lämmityslaite, ei ole estettä takaisinasennukselle kylmässäkään kelissä. 
 
Volvo Penta D4-300 suuttimien irrotus tarkistusta varten

Huollamme koko maassa

Testaamme ja huollamme veneiden suuttimia koko maassa. Voit tuoda tai lähettää suuttimet meille huollettavaksi mistä päin Suomea tahansa. Tarvittaessa voit tilata meiltä suuttimien irrotuksen ja takaisinasennuksen. 
 
Liikumme alkavan talvikauden aikana huoltotöissä eteläisessä Suomessa mm. Naantalissa, Loviisassa, Porvoossa, Sipoossa ja Lahdessa. Yhdistämme mielellämme useiden veneiden huoltoja, huoltojen arviointikäyntejä ja muita käyntejä veneillä samalla alueella, jolloin matkakustannuksia voidaan jakaa. Ota yhteyttä ja kysy olemmeko tulossa alueellesi tai tilaa useamman veneen huoltokäynti. 
 
Huolletut suuttimet lähdössä takaisin asiakkaalle

Nyt on hyvä aika varata suuttimien huolto

Ennakoi kevään kiireet ja varmista veneilykauden onnistunut alku! Kun tilaat työn nyt, ehdit hyvin saamaan kaiken kuntoon ennen kauden alkua.
 
Ota yhteyttä asiakaspalvelu@vh-tarvike.fi  
 
Lue lisää suuttimien huollosta tuotesivultamme Suuttimien huolto
 
Lue myös aiempi artikkelimme suuttimien huollosta Aika tarkistaa suuttimet
 
Sen lisäksi, että huollamme suuttimia, meiltä saa myös kokonaan uusia suuttimia. Joskus suutin on ruostunut pahoin tai kun jumiutunutta suutinta vetää voimakkaasti, se voi mennä poikki. Tällöin tarve on vain yhdelle uudelle suuttimelle. Katso tarkemmin: Dieselsuutin
 
Myös muita veneiden huoltotöitä kannattaa teettää talvella ennen kevätkiireitä. Lue lisää palveluistamme: Palvelut
 
Verkkokaupan Etusivulle
 
VH-Tarvike myy laadukkaita venehuoltotarvikkeita edullisesti!

Tilaa uutiskirje!

Saat ensimmäisten joukossa tiedon uusista tuotteista ja ajankohtaisista tarjouksista!

Voit perua kirjeen milloin vain
kirjeessä olevasta linkistä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *