fbpx

Tilausten noutomahdollisuus huoltoautosta tai Leppävaarasta

Nopea toimitus myös noutomahdollisuus

Nopea toimitus

Pyrimme lähettämään tilaamasi tuotteet mahdollisimman nopeasti. Lähetämme tilauksia joka arkipäivä. Yleisimmät toimitusaikamme ovat tilauksesta ja toimitustavasta riippuen 1-3 päivää. Postin kulkuun emme valitettavasti voi vaikuttaa.
 
Haluamme omalta osaltamme edistää kestävää kehitystä ja pyrimme minimoimaan pakkausmateriaalien käytön hyödyntämällä kierrätysmateriaaleja sekä uusiokäyttämällä pakkauksia.
 
Tilauksesi on noudettavissa valitsemastasi noutopisteestä. Lähetämme myös seurantakoodin lähetyksen seurantaa varten. Paketin etenemistä kannattaa seurata seurantakoodin avulla, jotta ennalta arvaamattomista lähetyksen ongelmista voi ilmoittaa ja pysyy itsekin ajan tasalla tilauksensa kulusta.
 

Noutomahdollisuus

Tarjoamme myös tilausten noutomahdollisuuden. Halutessasi voit valita noudon verkkokaupassa tilausta tehdessäsi. Tällöin sovitaan sopiva ajankohta noudolle.

Liikumme päivittäin eripuolilla pääkaupunkiseutua, joten nouto huoltoautosta onnistuu sovittavana ajankohtana tyypillisesti viikon sisään tilauksesta, aikataulujen sattuessa jopa seuraavana päivänä.

Joulukuussa 2023 siirryimme uusiin huoltotiloihin Helsingin Lehtisaaresta Espoon Leppävaaraan. Voit noutaa tilauksesi Leppävaarasta sovittavana ajankohtana.

Mikäli valitset noudon, laita lisätietoihin toiveita tai ajatuksiasi noudon paikasta ja ajankohdasta tai kysy liikummeko alueellasi lähiaikoina.

asiakaspalvelu (@) vh-tarvike.fi
 

Verkkokaupan Etusivulle

VH-Tarvike myy laadukkaita venehuoltotarvikkeita edullisesti!

Tilaa uutiskirje!

Saat ensimmäisten joukossa tiedon uusista tuotteista ja ajankohtaisista tarjouksista!

Voit perua kirjeen milloin vain
kirjeessä olevasta linkistä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *