fbpx

Toimiiko VHF-radiosi? Oletko varma?

VHF-radioiden mittaukset ja korjaukset

Tärkeä turvalaite

VHF-radio on veneillessä ja vesiliikenteessä huomattavan tärkeä turvallisuusvaruste. Hätätilanteissa VHF-radiopuhelin on toimivin ratkaisu, jonka avulla voi kommunikoida, koska se mahdollistaa suoran radioyhteyden veneen ja meripelastuskeskuksen tai veneiden välillä silloinkin, kun matkapuhelinverkossa ei ole kenttää. 

Veneillessä merellä katvealueita löytyy runsaasti tai verkko voi olla varattu esimerkiksi suuren kuormituksen takia. VHF-radion DSC-painikkeella saat apua yhdellä napin painalluksella.
 
Käytännössä esimerkiksi heikon kuuluvuuden alueella, haastavissa sääolosuhteissa kuten myrskyssä ja erilaisissa hätätilanteissa toimiva VHF-radio voi olla ainut vaihtoehto avun saamiseksi. 
 
Turvallisuuden kannalta toimiva VHF-radio on siten ensiarvoisen tärkeä. Sen lisäksi huomionarvoista on, että VHF-radiopuhelimella voi korvata osan Suomen Purjehdus ja Veneily ry:n katsastussääntöjen mukaisista hätäilmoitusvälineistä.
 

Toimiiko omasi?

Oleellista on se, että VHF-radion pitää toimia asianmukaisella tavalla sekä radioyhteyden näkökulmasta että jos sitä käyttää katsastusvarusteena. Oletko varma, että omasi toimii? 

VHF-radion toimivuus kannattaa varmistaa, jotta veneilystä voi nauttia huolettomammin. VH-Tarvike tekee veneille VHF-radioiden toiminnan tarkistuksia. Mittaamme toimivuuden siihen tarkoitetulla mittarilla. Lisäksi mikäli radio ei toimi niin kuin sen pitäisi, teemme haluttaessa tarvittavat korjaukset, jotta VHF toimii oikein.
 
Kysy lisää VHF-radion toimivuuden mittaamisesta ja korjaamisesta:
asiakaspalvelu (@) vh-tarvike.fi
 
Lue lisää palveluistamme: Palvelut

Verkkokaupan Etusivulle

VH-Tarvike myy laadukkaita venehuoltotarvikkeita edullisesti!

Tilaa uutiskirje!

Saat ensimmäisten joukossa tiedon uusista tuotteista ja ajankohtaisista tarjouksista!

Voit perua kirjeen milloin vain
kirjeessä olevasta linkistä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *