fbpx

Vaihda suodattimet ajoissa!

Näyttääkö dieselsuodattimisesi tältä?

Kuvassa asiakkaamme veneellä tällä viikolla vaihdettu dieselsuodatin. Kuvasta näkyy, että suodattimeen on jäänyt runsaasti epäpuhtauksia mm. vettä, ruostetta ja dieselbakteerin seurauksena syntynyttä leväkasvustoa.
 
Kun dieselsuodatin näyttää tältä, moottori ei voi toimia kunnolla. Kun moottori ei toimi kunnolla, on sillä monia vaikutuksia mm. moottorin tehokkuuteen, hyötysuhteeseen ja ennen kaikkea toiminnan varmuuteen. Samalla moottorin huoltokustannukset nousevat. 
 
Tässä tapauksessa kyseiseen moottoriin jouduttiin tekemään täydellinen suuttimien huoltotyö ja polttoaineputkiston puhdistaminen. Likainen, huoltamaton dieselsuodatin on yllättävän tavallinen tilanne monissa veneissä. 
  

Dieselsuodatin VH1-21624740

Tehot irti suodattimilla

Suodattimien avulla veneen moottorista saadaan maksimaalinen teho irti. Polttoainesuodatin estää pienimpienkin epäpuhtauksien ja veden pääsyn ruiskusuuttimille sekä pysäyttää epäpuhtauksien kierron polttoainejärjestelmässä.

Suodattimien säännöllinen vaihtaminen pidentää moottorin käyttöikää ja suorituskykyä. Moottorin käyttäytyminen on suoraan kytköksissä siihen, kuinka puhdas polttoainesuodatin on ja kuinka säännöllisesti sitä vaihdetaan.

Dieselsuodatin VH2-21624740

Dieselmoottorien polttoainesuodatin olisi hyvä muistaa vaihtaa mielellään joka vuosi. Suodattimien säännöllisen vaihtamisen ansiosta vältytään monilta harmeilta, yllätyksiltä ja lisääntyviltä kustannuksilta. Suodattimet todella kannattaa vaihtaa ajoissa ettei kesän venereissu keskeydy odottamatta esimerkiksi keskellä saaristoa, josta voi olla pitkä matka kotisatamaan!

Tutustu valikoimaamme

VH-Tarvikkeelta saat polttoainesuodattimet veneellesi. Valikoimastamme löytyy mm. Mahlen ja Parkerin Racor-suodattimet.

Tutustu valikoimaamme: Kaikki dieselsuodattimet

Verkkokaupan Etusivulle
 

Tilaa uutiskirje!

Saat ensimmäisten joukossa tiedon uusista tuotteista ja ajankohtaisista tarjouksista!

Voit perua kirjeen milloin vain
kirjeessä olevasta linkistä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *