fbpx

Verkkokauppa avattu!

Verkkokauppa avattu

Verkkokauppa avattu!

Yrityksemme on myynyt veneiden huoltotarvikkeita ja tehnyt veneiden huolto- ja korjaustöitä jo useamman vuoden ja olemme nyt avanneet venehuoltotarvikkeille oman verkkokaupan osoitteessa vh-tarvike.fi.

Meiltä voit ostaa laadukkaita huolto- ja varaosia veneiden kunnostukseen entistä miellyttävämmän ja turvallisemman veneilyn edistämiseksi. Myymme harkittua tuotevalikoimaa, josta meillä on omakohtaista kokemusta.

Valikoimastamme löytyy huolto- ja varaosia erityisesti Volvo Penta -moottoreihin. Tällä hetkellä tuotevalikoimamme keskittyy muutamaan malliin, mutta tulemme laajentamaan osien tarjontaa myös muihin moottorityyppeihin. Verkkokaupastamme löytyy myös mm. sähkötekniikkaa sekä mobiilidata- ja antennitarvikkeita veneisiin. Teemme lisäksi huolto- ja korjaustöitä mm. turbojen ja ruiskusuuttimien huoltotöitä, veneiden sähköasennustöitä sekä räätälöityjä ratkaisuja veneilijöiden tarpeisiin. 

Laajennamme tuotevalikoimaamme koko ajan. Jos et löydä haluamaasi tuotetta tai huolto- ja korjauspalvelua verkkokaupastamme, älä epäröi kysyä saatavuutta esim. yhteydenottolomakkeellamme, sähköpostitse tai soittamalla. Päivitämme tuotevalikoimaamme tarpeiden ja toiveiden mukaan.

Voit myös tilata uutiskirjeemme. Emme spämmää sähköpostiasi. Kerromme muutamia kertoja vuodessa ajankohtaisista asioista ja uutuustuotteistamme.

Tilaa uutiskirje


Tervetuloa tutustumaan verkkokauppamme tarjontaan!

Tilaa uutiskirje!

Saat ensimmäisten joukossa tiedon uusista tuotteista ja ajankohtaisista tarjouksista!

Voit perua kirjeen milloin vain
kirjeessä olevasta linkistä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *