VH-Tarvike

Yritysinfo

Olemme kotimainen verkkokauppa! Toimitamme tuotteet omasta varastostamme Suomesta. 

VH-Tarvike myy laadukkaita huolto- ja varaosia erityisesti Volvo Penta -moottoreihin. Tuotevalikoimamme keskittyy muutamiin malleihin, mutta laajennamme osien tarjontaa jatkuvasti myös muihin moottorityyppeihin. Lisäksi myymme mm. sähkötekniikkaa sekä mobiilidata- ja antennitarvikkeita veneisiin.

Tarjoamme harkittua tuotevalikoimaa, josta meillä on omakohtaista kokemusta monen vuoden ajalta. Myymiämme tuotemerkkejä ovat mm. AE, Amokabel, Bosch, Calix, Champion, Cef, Farecla, Gates, HiFi, Johnson Pump, Ling Metallgjuteri, Littelfuse, Liqui Moly, Loctite, LXNAV Marine, Mahle, Meguiar’s, Merit, Mobil, Ouneva, Pro Car, Racor, Scout, SLP, Tecnoseal, Valeo, VDO ja Visaton. 
 
Verkkokauppatilauksiin voi valita toimitustavaksi noudon, jolloin tilauksen voi hakea huoltoautosta pääkaupunkiseudulla erikseen sovittavana ajankohtana n. viikon sisällä. Haluamme omalta osaltamme edistää kestävää kehitystä ja pyrimme tilausten lähettämisessä minimoimaan pakkausmateriaalien käytön hyödyntämällä kierrätysmateriaaleja sekä uusiokäyttämällä pakkauksia. 
 
VH-Tarvike tekee myös erilaisia veneiden huolto- ja korjaustöitä sekä tarjoaa asennuspalveluja. Tavallisimpia ovat turbojen, ruiskusuuttimien ja ruiskutuspumppujen huollot ja venttiilien säädöt, kiertovesipumppujen korjaustyöt, kevät- ja syyshuollot sekä veneiden sähköasennuspalvelut. Toteutamme myös erilaisia räätälöityjä ratkaisuja veneilijöiden tarpeisiin. Huoltotöissä käytämme laadukkaita varaosia. Esimerkiksi suuttimien huollossa käytämme vain Boschin alkuperäisvaraosia.
 
Teemme venehuoltopalveluja Helsingistä käsin eteläisessä Suomessa pääasiassa akselilla Loviisa – Naantali – Lahti. Huollettavia osia meille voi lähettää mistä päin Suomea tahansa. Huollettavia osia voi myös tuoda sovittuna aikana. Lisäksi voimme noutaa osia huoltoon ja toimittaa tavaroita matkan varrella liikkuessamme huoltoreissuilla. Huollamme veneitä sekä arkena että viikonloppuisin.
 
Laajennamme verkkokauppamme tuotevalikoimaa koko ajan. Jos et löydä haluamaasi tuotetta tai huolto- ja korjauspalvelua verkkokaupastamme, älä epäröi kysyä saatavuutta esim. yhteydenottolomakkeellamme, sähköpostitse tai soittamalla. Päivitämme tuotevalikoimaamme tarpeiden ja toiveiden mukaan.
 
Voit myös tilata uutiskirjeemme. Kirjeessä kerromme noin kerran kuukaudessa ajankohtaisista asioista ja uutuustuotteistamme.  
 

Ota yhteyttä

asiakaspalvelu @ vh.tarvike.fi

+358 45 696 6500

BlazeCut Logo
Calix

Tilaa uutiskirje!

Saat ensimmäisten joukossa tiedon uusista tuotteista ja ajankohtaisista tarjouksista!

Voit perua kirjeen milloin vain
kirjeessä olevasta linkistä.